Video befaring

Befaring

Video befaring

Befaring

Baderom

TILBAKE TIL HUSET

Huset
Baderom

Tjenester for baderom

Et moderne og funksjonelt bad har blitt viktig for mange. Har man planer om å pusse opp eller bygge nytt bad, bør man få inn en elektriker så tidlig som mulig.

Når man skal gjøre endringer eller bygge nytt baderom, bør man legge en god plan for hvordan det skal se ut. Se for deg hvor alt skal stå, som vaskemaskinen, vasken, toalettet, servanten(e) og speilskapet. Det elektriske anlegget legges opp slik at hele baderommet blir funksjonelt. Det er lurt å tenke på hvordan belysningen skal være. Man kan for eksempel ha LED stripe i dusjen. Det er også viktig å tenke hvor man ønsker å ha brytere/dimmere.

Skal man ha varmekabler, bør man vurdere om de skal ha automatiske funksjoner for energisparing. Dersom man er mange som deler badet, kan det være nyttig med en ekstra stikkontakt til hårføner eller barbermaskin. 

For å sikre at resultatet av det nye baderommet blir slik man hadde sett for seg, bør man få inn en elektriker tidlig. Da vil man få hjelp til å se nye løsninger og hjelp til å skape baderommet man drømmer om.

Ta kontakt - vi gleder oss til å høre fra deg!
pic4

Lurer du på noe? - Fyll ut skjemaet under!

Du kan også kontakte oss direkte på +47 909 21 900 eller post@nordstrandelektro.no. Vi gleder oss!

Kontakt oss på tlf 90921900 for en trygg installasjon