Elektriker for borettslag

TILBAKE TIL TJENESTER

Tjenester
DSC08991

Borettslag

Nordstrand Elektro tilbyr serviceavtaler for sameier og borettslag, slik at dere raskt og enkelt kan få assistanse dersom problemer skulle dukke opp. Med en serviceavtale får man rabatterte priser som også kan gjelde beboerne.

Spør oss om tips til Enøk tiltak i fellesarealer. Ofte kan vi gå langt ned på effekten (strømforbruket) samtidig som vi øker lysstyrken og levetiden på lampene/lyskildene. Vi kan også gi råd og tips til andre tiltak for å redusere det totale strømforbruket.

Vi tar ansvar for å få på plass de mest krevende momentene et IK-system skal inneholde i ditt borettslag. Kort fortalt kan vi sende en el-kontrollør som gjennomfører en el-kontroll av anlegget. Deretter gis det råd til hvordan å oppnå optimal el-sikkerhet.

En el-kontroll skal kontrollere at det elektriske systemet er trygt. Den elektriske installasjonen undersøkes for eventuelle feil eller mangler som kan utgjøre en risiko for husstanden.

Svært mange boligbranner i Norge skyldes tekniske feil på det elektriske anlegget eller elektrisk utstyr. Noe av grunnen er fordi en av tre boliger i landet har el-anlegg som ikke er beregnet for nåtidens strømforbruk. En annen grunn er at det ikke alltid er like enkelt for et utrent øye å oppdage feil. Uten regelmessig kontroll, kan elektriske komponenter ulme over lenger tid, og bli en livsfare - uten at noen vet om det. Vi anbefaler å sjekke anlegget hvert femte år.

Vi tar saken og sikrer tryggheten!
pic4

Lurer du på noe? - Fyll ut skjemaet under!

Du kan også kontakte oss direkte på +47 909 21 900 eller post@nordstrandelektro.no. Vi gleder oss!

Kontakt oss på tlf 90921900 for en trygg installasjon