Varmefolie gulv

Spar penger og miljø med et eller flere varmefolie gulv hjemme

Enten du er på jakt etter varmekabler, folie eller matter, må disse monteres av elektriker. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning, valg av gulvvarme og montering!

Ring oss på +47 909 21 900 for en uforpliktende prat eller bestill videobefaring / elektriker via skjemaet. Vi gleder oss!

Fordelen med varmefolie

Varmefolie er tynne matter som legges direkte under gulvet, og dermed får man opp varmen raskt. Folie gir derfor lavere energiforbruk. 

Folien kan legges under heltre, laminat og parkett. Dermed er varmefolie gulv i hjemmet en glimrende varmekilde, dersom det ikke skal støpes.

Folie er enklere og rimeligere å montere enn for eksempel varmekabler. Når man skal legge varmefolie, legges det først en ubrennbar 6 millimeter underlagsmatte, deretter legges folien over, og til slutt plastfolie på 0,2 millimeter. Deretter kan gulvet legges rett over. 

Selve varmefolien må monteres av fagperson, men resten kan du montere selv.

Vi hjelper deg mer enn gjerne med montering, slik at du kan holde deg varm når frosten banker på døra. 

Varmekabler og varmefolie gulv

Varmekabler, varmematter og varmefolie er en praktisk og smart måte å skjule varmekilder på. Ved hjelp av gulvvarme, holder man en lun og jevn temperatur.
Gulvvarme gjør at huset oppleves varmere, da føttene møter en varm overflate - og varmen stiger oppover.

Varmekabler eller varmefolie gulv, gjør at man kan senke temperaturen litt uten å gå på kompromiss med komfort. Ofte kan man ha gulvvarme som eneste varmekilde, og slipper å bruke ovn for å varme opp huset.  Dermed vil strømforbruket for varme reduseres.
Varmefolie gulv
Varmefolie i gulv

Varmekabler i gulv

De fleste kjenner til varmekabler på badet. Varmekabler passer for alle rom hvor gulvet skal støpes eller flytsparkles. Varmekabler gir en god effekt og varmer effektivt under tøffe materialer, som fliser.

Det finnes varmekabler for de fleste typer støp. 

Man kan også få varme i gulv uten varmekabler. Dersom man har tregulv, laminat eller parkett, er varmefolie gulv et godt alternativ. 

Nordmenn har som rykte å være hardføre, men Ola Nordmann vet at ingenting er deiligere enn et varmt innemiljø i kalde vintertider.

Med historisk høye strømpriser, kan det fort bli dyrt dersom ovner er den eneste varmekilden i huset. For at et rom skal føles lunt og godt, må det være varme i gulvet. Dette får man ved hjelp av varmekabler eller varmefolie gulv.

Med varmekabler og varmefolie, kan man få oppvarmet gulv i hele hjemmet.
 
Tjenester
icon1
Lys som design
icon2
Montering av belysning
icon5
Smart elbil lader
icon5
Enkel elbil lader
icon4
Sikringsskap
icon7
Sikkerhetskontroll
icon6
Gulvvarme
icon6
Panelovn
icon6
Termostat
pic4

Lurer du på noe? - Fyll ut skjemaet under!

Du kan også kontakte oss direkte på +47 909 21 900 eller post@nordstrandelektro.no. Vi gleder oss!

iconBlack

Alt er mulig pga allsidig erfaring.
Servicebil med riktig varelager.